StoryCikRabunNana ♥



Le Gadis


Assalamualaikum, Hello people,

I'm Ainin Ajamain , Twenty two , Malaysian


♥ Aku Gadis biasa. yang tak punya apa2. masih bertatih mencari redha, masih mentafsir erti bahagia. hidup bukan untuk membuat orang suka. kerana redha Tuhan bukan pada redhanya manusia. hidup cukuplah tiada membuat orang derita, benci dan sengsara. biarlah orang berkata. biarlah orang lain bahagia. kerana DIA lebih tahu apa yang DIA mahu untuk kita. :) salam kenal, ambillah yang baik, dan tegurlah apa yang buruk.

Status : NANA SUKE TENGOK ORANG LAIN HAPPY =)


Le Chatbox




Le Credits


skins by : Simple
editor Gadis Semasa : Fahmi Nordin
Re-Edit by: Nana Niena

memorieS 2015
Khamis, 31 Disember 2015 | 0 comments
Alhamdulillah syukur ke hadrat ilahi kerana masih diberikan kesempatan untuk menikmati kehidupan didunia ini. syukur diberikan kesihatan yang baik sepanjang tahun 2015. Banyak memorie yang tak kan dapat dilupakan. suka duka pahit manis semua bercampur menjadi satu. Meninggalkan kenangan amatlah pedih dan na perlu MOVE ON create something new akan datang. warnakan kehidupan dengan lebih indah seperti pelangi yang sentiasa indah. Checklist balik niat n wishlist yang dah buat sebelum nie. 
Na ajar diri na sentiasa kuat dengan lakonan-lakonan dunia, cerita-cerita dunia. yang penting ajar hati untuk sentiasa ikhlas dengan semua perkara yang kita buat. 
Alhamdulillah tahun 2015 banyak sangan story manis alhamdulillah dengan diterima kerja menjadi guru tadika. dan diterima baik oleh mereka dan na x kan lupekan semua tu. sangat rindu untuk ajar anak-ank murid na. thank bos, kak anim, ain n tini. inshaa Allah ade rezeki na sambung sane.
N yang paling gembira na dapat menyambung pelajaran di UMS alhamdulillah syukur x terkata. inshaAllah na stdy elok2 kt cnie mak ayah. now sem satu dah nak habis. sangat seronok berada di bumi Sabah.
banyak gambar na nak share. 
Sabah im coming
UMS im here (minggu orentasi)

Die sahabat sama-sama study di Unisel dan berjumpa di UMS =)
Sebahagian Cousemate <3


 

Baca lagi »

Older Post