StoryCikRabunNana ♥



Le Gadis


Assalamualaikum, Hello people,

I'm Ainin Ajamain , Twenty two , Malaysian


♥ Aku Gadis biasa. yang tak punya apa2. masih bertatih mencari redha, masih mentafsir erti bahagia. hidup bukan untuk membuat orang suka. kerana redha Tuhan bukan pada redhanya manusia. hidup cukuplah tiada membuat orang derita, benci dan sengsara. biarlah orang berkata. biarlah orang lain bahagia. kerana DIA lebih tahu apa yang DIA mahu untuk kita. :) salam kenal, ambillah yang baik, dan tegurlah apa yang buruk.

Status : NANA SUKE TENGOK ORANG LAIN HAPPY =)


Le Chatbox




Le Credits


skins by : Simple
editor Gadis Semasa : Fahmi Nordin
Re-Edit by: Nana Niena

SANAH HELWAH TO ME
Isnin, 20 April 2015 | 2 comments
SANAH HELWA TO ME
happy birthday 2 me..~~
happy birthday to me~~
happy birthday 2 ainena ajamain ..~~
happy birthday 2 me.. =')
Sanah helwah to me. 
Syukur Alhamdulillah dengan izinmu, today 20 April 2015 besamaan 1 Rejab 1436H bertambah lagi angka umurku. Syukran Ya Allah kerana masih memberi peluang untukku terus bernafas sehingga ke saat ini. Syukran Ya Allah atas segala nikmat yang Engkau berikan untukku. 
Bertambahnya usiaku, maka bertambah juga tanggungjawabku kepadaMu dan semakin hampir aku bertemuMu ya Allah. Moga dengan pertambahan umur ini bertambah jualah amal ibadah dan ketaqwaan kepadaMu.
Ku mohon jangan biarkan aku terus lalai dan leka dgn kehidupan yg sementara ini. Jangan biarkan aku melupakanMu sedangkan Engkau tidak pernah melupakanku.
Alhamdulillah.. nana masih lagi diizinkan Allah untuk bernafas selama 22 tahun... ye saya da tuee ehh tue ke no lah dewase hehe dah jadi akak akak hehe=)..
semoga dipanjangkan umur untuk terus dan tidak berhnti untuk mengumpul amalan baik sebagai bekalan di akhirat sana...
terima kasih jugk dekat mak n ayah yang telah lahir, jaga hingga sebesar ini....
setiap tahun nana akan tunggu tarikh 20/4 nie ...
sangat x sabar sebab ini adalah tarikh kelahiran nana =)..
n 20/4 kali ini jatuh pada hari Isnin besamaan 1 Rejab 1436 alhamdulillah ...
tapi sayang nana x dpat puasa 1 rejab sebab bendera merah.
macam biase la , mcm taun2 lepas jugk ... x de kek, x de przn, x celebrt besar2ran sekadar ucapan dari kawan2 n family 2 da cukup untuk wat nana rase dihargaii dan terharu gile.. da besar pon.. x mengharap ad kejutan... 2 pon dah alhamdulillah sangat ad orang ingt... thanx kawan2 kat FB yang anta mecet kt hp yang wish birthday nana rini.. yang x wish 2 x pe nana x kesah... tw korang ingat tp korang x sempatkn .. terime kasih semue..anyway im still happy..
Kepada family, sahabat-sahabat, kawan-kawan, cikgu-cikgu yang wish ari nie. Thank you, thank you, thank you 
smile emoticon
. Im appreciate that.♡ ramai yang doakan yang baik2.. Aamiin Aamiin Aamiin. semoga saya dan awak-awak semua diberkatiNYA In Shaa Allah
:-):-)
THANKS OF ALL THE BIRTHDAY WISHES
A BIG THANK YOU TO ALL OF YOU.......
<3...
SMILE..
HAPPY BIRTHDAY NANA =)


Older Post | Newer Post